Adventsdeuren op de brink

Vanaf 23 december 2022 t/m 6 januari 2023

Kom jij de Adventsdeuren in Veenklooster bekijken?

Om ook na de Krystkuier in de sferen te blijven hebben we een super leuke activiteit voor jong en oud in de kerstvakantie: Op de Brink van Veenklooster staan adventsdeuren! Prachtige themadeuren, gecreëerd door leerlingen van het voortgezet onderwijs Impuls in Kollum.

 Kom je verwonderen onder de eeuwenoude eikenbomen midden in het dorp. Voor kinderen is er een speurtocht. Voor volwassen is het bezoek aan de Adventsdeuren een moment om stil te staan. Het nieuwe jaar komt er aan; maak jij de zinnen af die je tot nadenken aanzetten? Er te zijn voor elkaar en voor de ander: Kinderen voor Kinderen.
Eén van de deuren heeft een brievenbus. Wij willen jullie vragen een brief of een tekening te maken voor kinderen in de oorlogsgebieden in Oekraïne en deze in de brievenbus op De Brink te posten.

Alle brieven, groeten en knutselwerken worden begin 2023 persoonlijk naar Stichting Phoneo gebracht. Stichting Phoneo is een organisatie die in samenwerking met kerken en organisaties zich in Roemenië inzet voor de allerarmste kanslozen en inmiddels ook voor de mensen in de oorlogsgebieden in Oekraïne.

Ook hebben we een collectebak tussen de deuren staan. Hier kan (contant) een gift gedaan worden.
U kunt uw gift ook overmaken op NL55 RBRB 0706 4500 43 t.n.v. Stichting Veenklooster, o.v.v. ‘Gift Oekraïne’.
Alle giften gaan volledig naar het kinderproject in Oekraïne.

De deuren op de Brink staan gratis voor je open van vrijdag 23 december 2022 tot en met vrijdag 6 januari 2023.
Hartelijke groet,

Namens Stichting Veenklooster,
Werkgroep Krystkuier 2022